Quantcast
 

Preturi Web Design

Rate this item
(1 Vote)

Web Design , magazine online, creare pagini web sau optimizare web

 

 

Cat costa un site?

Ofertele standard de preturi pentru web design..

Ofertele standard de preturi pentru web design..

 

Cat costa un site?

Mereu primim intrebarea simpla ... cat costa un site? Pentru a va raspunde la aceasta intrebare trebuie sa stim foarte multe despre proiectul dumnevoastra (site, portal, CMS, magazin online ), daca nu chiar totul.

Pretul unui site poate varia foarte mult in functie de cat de avansat este design-ul de numarul de pagini cu design distinct , de faptul ca are panou de administrare sau nu.

Astfel ca , va rugam atunci cand ne trimiteti o cerere pentru o oferta de web design sa incercati sa ne povestiti cat mai multe despre ceea ce vreti ca noi sa realizam. In felul acesta va putem trimite o oferta de pret pentru web design cat mai reala si cat mai potrivita ca raport servicii/ pret.

Ofertele standard de preturi pentru web design

Oferta de preturi pentru web design presupune anumite module si functionalitati , modulele sau serviciile suplimentare vor fi calculate separat, cele pe care nu le doriti vor face ca pretul sa scada.

Aceste oferte de preturi pentru web design va pot ajuta sa comparati serviciile oferite de fladesign cu cele oferite de alte firme pentru acelasi pret.

In cazul in care doriti sa renuntati la anumite servicii din oferta aceasta poate fi personalizata si pretul va fi recalculat.

 

Cereti o oferta gratuita de pret pentru proiectul dumnevoastra si noi o sa va trimitem o oferta personalizata de web design in cel mai scurt timp !

Ne puteti contacta Telefonic la nr.0731 390 575  sau prin  formularul de contact

 

1 Comment

  • Comment Link radu MarĊ£i, 01 Noiembrie 2011 13:01 posted by radu

    am vazut un website realizat de dumneavoastra si mi sa parut foarte interesant. Am sa va scriu in curand ca ce as dori sa am pe siteul meu si cam ce as vrea sa fac cu el ca sa puteti sa faceti o calculatie in functie de modulele folosite. o zi buna

Leave a comment

You are here Acasa

Parteneri

ProDirector.netDirector Web

Megapedia DirectorWebDesign by FlaDesign. ro Top66 Statisticidirector web gratuit

Promovat de Director Web optimizare webAdauga site in top online calculatoare internet design web

 

 

Ave?i întreb?ri sau ave?i nevoie de ajutor ?

       CLICK AICI !